La Policia Local de Manresa va detenir aquest dissabte a la nit tres nois, dos dels quals menors d'edat, que acabaven d'atracar presumptament un noi al carrer Santa Maria, al nucli antic de la ciutat. La víctima, que també era menor, va resultar amb diverses lesions en intentar defensar-se dels seus atacants, que li van intentar sostreure la cartera.

Els fets, segons han explicat fonts policials, van tenir lloc dissabte cap a les 11 de la nit, quan la Policia Local va rebre una trucada telefònica que informava de l´existència d´una baralla a la via pública, al carrer Santa Maria, amb diverses persones implicades.

Fins a l'indret s'hi van desplaçar quatre patrulles de la Policia Local, una de les quals de paisà, i es van trobar la víctima al carrer Campanes. El noi, que tenia lesions a la cara, va manifestar haver estat víctima d´un robatori per part d'altres joves, que li havien intentat sostreure la cartera. El noi s'hi va resistir, per la qual cosa va ser agredit pels lladres.

El menor va proporcionar als agents una descripció molt acurada dels presumptes autors de la seva agressió, que van ser localitzats molt poc després per la patrulla de paisà al carrer Balcells. Els agents van procedir a contrastar manifestacions, tant dels menors implicats com d´altres persones testimonis dels fets, per la qual cosa es va arribar a la conclusió de la implicació dels tres nois localitzats.

Els acusats són un major d'edat i dos menors, que van quedar detinguts per un presumpte delicte de robatori amb violència o intimidació. El menor víctima dels fets va ser assistit per una ambulància del SEM i, posteriorment, va ser traslladat a l'hospital de Sant Joan de Déu de Manresa.