La Policia Local de Manresa va detenir aquest dimecres a la tarda un veí de Manresa de 44 anys acusat d'haver comès diversos furts en botigues del Passeig Pere III i del carrer Àngel Guimerà.

Els fets, segons fonts policials, van tenir lloc cap a 2/4 de 8 de la tarda, quan una vianant va adreçar-se a una patrulla informant-los que un home acabava de cometre diversos robatoris en diverses botigues de la zona. Minuts després, un altre vianant els va assenyalar un home que caminava pel carrer Guimerà com a presumpte autor dels fets.

Quan la patrulla s'hi va adreçar, el sospitós va fugir corrents del lloc. La Policia Local el va perseguir i el va localitzar al carrer Bonsuccés, on va poder ser detingut, tot i la resistència que va oposar als agents.

A l'acusat se li van trobar fins a deu articles sostrets en dues farmàcies i en una botiga de roba de la zona. Posteriorment, es va rebre una denúncia d'una altra botiga, en la qual el presumpte autor hauria intentat sostreure articles, tot i que no ho havia aconseguit per l'oposició dels treballadors, que van ser amenaçats per l'acusat.

Per aquest motiu, l'home va ser detingut pels delictes de furt, amenaces i resistència a la detenció.