El sindicat majoritari de la presó de Lledoners, CCOO, celebra la propera substitució d'una gran part de l'equip directiu de la presó de Lledoners, començant pel fins ara director Domingo Estepa, que serà rellevat per Paula Montero (vegeu Regió7 de dimecres). CCOO demana a Montero i a la resta de la nova direcció que "trenqui l'amiguisme" que al seu parer existia fins ara i que "doni suport a la plantilla i que estigui al seu costat en la petició de personal". El sindicat ofereix a la nova directora "la nostra total col·laboració".

En declaracions a aquest diari, el sindicat considera que la direcció sortint "ha agreujat els drets dels funcionaris, comparats amb els dels altres centres penitenciaris", com per exemple "una política restritiva de permisos".

CCOO també atribueix a la direcció sortint "una pèssima política de gestió de personal", ja que "no ha estat capaç de poder recuperar tot el personal perdut". Segons el sindicat, la direcció "no ha aconseguit que cap de les nombroses vacants, pressupostades, s'ocupessin". Ni tampoc no ha afavorit que el departament de Justícia "dotés d'una manera definitiva d'un nombre mínim de funcionaris que garantís la seguretat dels interns i de la dels mateixos treballadors". Per a CCOO, la direcció, amb la seva "pèssima política", ha provocat "greuges comparatius, desigualitats i confrontació social al centre". Creu que les vacants que sí que s'han ocupat "no han seguit criteris de capacitat i idoneïtat". Per últim, demana a Justícia que "faci seva la petició unitària de destitució de la gerent del centre".