Els Mossos d'Esquadra van detenir aquest dissabte un conductor drogat de 37 anys de Sant Quirze Safaja (Moianès) que va circular més de dos quilòmetres en sentit contrari per la C-59 i va provocar un accident. Diversos vehicles, a més, van haver d'esquivar el cotxe de l'infractor per no xocar-hi.

Els fets, segons ha explicat el cos policial, van succeir cap a les 19.00 hores, quan diversos testimonis van alertar d´un vehicle que circulava en direcció contrària a la C-59, provinent de Moià, en sentit Mollet del Vallès. El conductor, mentre va durar la infracció, va fer fora de la via un parell de vehicles i un d´ells va xocar contra una barrera de seguretat després d´intentar esquivar-lo sense èxit. A més, un autocar va trobar-se el vehicle que circulava en contra direcció de cara i va haver d´apartar-se fent una maniobra de risc. Afortunadament, ningú no va resultar ferit.

Els mossos de trànsit, alertats pels usuaris de la via, van localitzar el cotxe un cop ja s´havia incorporat al peatge de Mollet de l'autopista C-33 i el van aturar. Els agents van notar que l´home no estava en condicions de conduir, semblava desorientat, no entenia què li deien els agents i no era conscient sobre com havia arribat al peatge. Per això, se li va fer un drogotest que va donar positiu, en concret per haver consumit cocaïna i amfetamines.

L´home va ser detingut per conduir temeràriament i sota els efectes de substàncies estupefaents. Un fet que va causar un accident de trànsit i danys al vehicle amb qui va topar, el qual va acabar impactant contra una tanca de seguretat. El detingut va passar a disposició judicial el dia següent i el jutge va decretar llibertat amb càrrecs.