La Policia Local de Manresa ha detingut aquest divendres a la matinada un veí de 24 anys de Barcelona que ha intentat agredir amb un tornavís els agents quan l'han sorprès escalant una façana per cometre presumptament un robatori. El jove ha estat detingut pels delictes de robatori amb força en grau de temptativa i atemptat a agents de l´autoritat.

Els fets, segons ha explicat el cos policial, han tingut lloc a 2/4 de 2 de la matinada, quan la sala del 092 ha rebut una trucada d´un veí que informava que al carrer Llibertat hi havia un jove amb un tornavís gran a la mà, amb una actitud vigilant i sospitosa.

Una patrulla no uniformada de la Policia Local que es trobava a aquell sector s'ha adreçat a l´indret i ha observat l'individu escalant una façana, agafat a l´ampit d´una finestra del primer pis, a uns tres metres de terra.

En veure's sorprès, l´individu s'ha despenjat per uns cables i ha fugit corrents, per la qual cosa ha estat perseguit pels agents. Quan l'han aturat i han procedit a detenir-lo, el jove ha intentat agredir els agents amb el tornavís, a mode de punxó, segons les mateixes fonts policials.