Un treballador que estava modificant el cablejat d'un fanal públic ha mort aquest dilluns al migdia en relliscar i caure per un terraplè, a Sant Quirze Safaja (Moianès), segons han informat fonts de l'Ajuntament i dels Mossos d'Esquadra. La víctima és un veí de Barcelona de 46 anys de nacionalitat espanyola.

L'accident laboral ha tingut lloc poc abans de 2/4 de de 2 del migdia al carrer Rector Vallver, on s´estaven efectuant tasques de manteniment de l'enllumenat públic.

Quan els mossos han arribat al lloc dels fets, han constatat que un treballador que estava canviant un fanal del sistema d´enllumenat havia relliscat. L'home, han indicat fonts municipals, estava a la vorera modificant el cablejat del fanal, quan, per causes, que es desconeixen, ha relliscat i ha caigut per un terraplè.

Ràpidament tots els serveis d´emergència s'han desplaçat per atendre'l, sense poder fer res per salvar-li la vida.

A l´accident s'hi han desplaçat tres dotacions dels Mossos de la comissaria de Caldes de Montbui, una ambulància i l'helicòpter medicalitzat del Servei d´emergències Mèdiques (SEM), a més a més d´una dotació dels Bombers de la Generalitat.

Els Mossos han posat els fets en coneixement del jutjat d´instrucció en funcions de guàrdia de Granollers i del Departament d´Empresa i Coneixement, d´acord amb els procediments habituals en accidents laborals amb víctimes mortals.