La Policia Local de Manresa ha detingut un manresà de 21 anys com a presumpte autor de diversos desperfectes a vehicles estacionats al centre de la ciutat.

Els fets es van produir la nit de dissabte a diumenge, quan els agents van rebre l'avís que un jove estava causant danys a alguns vehicles que estaven estacionats al carrer de Puigmercadal de la capital del Bages. Segons l'atestat, el detingut va donar puntades de peu als vehicles, va arrencar diversos retrovisors i va estampar-los contra la paret.

Després de rebre l'alerta, diverses patrulles de la Policia Local es van desplaçar fins al lloc dels fets i van poder identificar l'individu gràcies a l'acurada descripció que n'havien fet alguns dels testimonis oculars. Els agents van parlar amb el noi i, per la conversa que van mantenir, van trobar prou motius per detenir-lo i imputar-li un delicte de danys per haver enfonsat portes de vehicle, haver-los ratllat i haver-ne trencat els retrovisors. Segons la Policia Local, el jove té diversos antecedents.