El tribunal del procés de selecció s´ha reunit aquest dilluns i ha determinat l´exclusió provisional de l´aspirant, després d´haver comprovat amb una prova cal·ligràfica que l´examen que va lliurar no es correspon amb el que es va corregir. La persona afectada té ara deu dies per fer al·legacions, que el tribunal haurà de resoldre abans de donar per tancat l´expedient de forma definitiva.

Un cop rebuda la prova cal·ligràfica sol·licitada pel tribunal d´un procés de selecció de la plantilla municipal en el qual es van detectar possibles irregularitats, q ue van ser denunciades pel consistori davant la justícia l´agost passat, aquest migdia el tribunal del procés de selecció ha determinat l´exclusió provisional de l´aspirant afectat.

La conclusió de la prova cal·ligràfica, realitzada per un tècnic especialitzat, concloïa que l´autor de l´examen que figurava a l´expedient del procés de selecció no és el mateix que el de l´examen que havia lliurat prèviament i que va ser fotografiat per un membre del tribunal.

Rebuda aquesta prova, els membres del tribunal han acordat avui l´exclusió provisional de l´aspirant. La persona afectada té ara 10 dies per fer les al·legacions que consideri oportunes i després el tribunal les haurà de resoldre abans de donar per tancat l´expedient de forma definitiva.