Un treballador ha resultat ferit greu en una cama aquest dimarts al matí després de caure-li una pedra a sobre a dins de la mina de Súria, segons han explicat fonts d'Iberpotash, del comitè d'empresa i del SEM.

Els fets s'han produït poc abans de dos quarts de deu del matí, quan s'ha desprès un llis d´una galeria i ha impactat sobre les cames del treballador.

L´home, de 43 anys i veí de Súria, ha estat traslladat en l´helicòpter del SEM a l'Hospital Parc Taulí de Sabadell. A més de l´helicòpter, el SEM ha desplaçat una ambulància fins al lloc de l´accident.

Tot i que inicialment s'havia apuntat el seu estat com a crític, fonts de l'empresa han aclarit que l'home no ha perdut el coneixement i que la seva vida no ha presentat mai perill. Segons les mateixes fonts, presentava una fractura oberta en una cama, per la qual cosa ha hagut de ser sedat.

Precisament, diumenge passat també hi va haver un accident laboral a la mina de Súria, on un treballador, també de 43 anys, va patir ferides de gravetat en una cama després de rebre l´impacte d´un ferro. L´home va ser evacuat pel SEM a l´Hospital de Sant Joan de Déu de Manresa.