Els Mossos d'Esquadra van detenir el dimecres 22 de febrer tres homes a Martorell com a presumptes autors de dos robatoris amb força en dos domicilis de la localitat del Baix Llobregat. Els detinguts, de 25 a 45 anys, són de nacionalitat georgiana i tenen el domicili a la ciutat de Barcelona.

Els fets es van produir sobre les 8.00 hores del mateix dia quan es va rebre l'avís que tres homes, amb armilles d'obra, estaven intentant forçar la porta d'accés en un edifici de la localitat de Martorell, tot i que en veure el testimoni haurien fugit.

Immediatament les patrulles de la Unitat de Seguretat Ciutadana i de la Unitat d'Investigació de la comissaria de Martorell es van adreçar al lloc.

Cal esmentar que el dia anterior, en el mateix carrer, però quatre portals més enllà, s'hauria rebut l'avís d'un robatori amb força mentre el seu propietari era a l'interior.

Un dels indicatius va localitzar tres individus que coincidien plenament amb la descripció facilitada asseguts a la terrassa d'un bar molt proper al lloc de l'avís i que intentaven passar desapercebuts.

Els agents els van identificar, tres homes amb 13 antecedents anteriors per delictes contra el patrimoni. Així que davant les evidències, els agents els van traslladar a dependències policials per tal d'esclarir els fets.

Mentrestant, una altra dotació policial va localitzar a les rodalies un vehicle relacionat amb aquestes tres persones. Durant l'escorcoll van localitzar, amagat al pas de roda mitjançant un imant, la clau del vehicle. També van localitzar als baixos del vehicle, mitjançant un segon imant, un joc de rossinyols i al maleter tres tornavisos. Així mateix, a la guantera del vehicle van trobar un mòbil, de gamma baixa, utilitzat habitualment pels integrants de grups dedicats als robatoris especialitzats per a comunicar-se.

Davant d'aquestes evidències, els agents van detenir els tres homes com a presumptes autors dels dos robatoris amb força a domicilis, un d'ells en grau de temptativa.

Els arrestats van passar a disposició judicial i el jutge en funcions de guàrdia va decretar la seva llibertat amb càrrecs per a dos d'ells i pel tercer Estrangeria va decretar la seva expulsió.