Dos policies locals d'Abrera van resultar ferits lleus dijous al vespre durant la persecució de tres lladres, en la qual van haver de disparar un tret intimidatori.

Segons va informar ahir al matí l'Ajuntament, els fets van passar cap a les 7 del vespre, quan els agents van detectar tres sospitosos a la zona de Can Morral. Els individus, aleshores, van intentar fugir conduint a tota velocitat pels carrers del poble. A prop del Mercat Municipal, el vehicle dels presumptes lladres va començar a circular en sentit contrari i, en trobar-se un cotxe de cara, va haver de fer marxa enrere, cosa que va facilitar la seva detenció, perquè dos cotxes de la Policia Local li van barrar el pas. Aleshores, segons el consistori, un dels agents va disparar en l'aire un tret intimidatori. Dos agents van resultar lleument ferits quan van voler evitar que el cotxe dels delinqüents es pogués escapar o fer mal durant la seva carrera pel poble.

Tot seguit, dos dels sospitosos van ser detinguts i el tercer va ser arrestat pels Mossos a l'estació de tren d'Abrera. Cap dels detinguts tenia antecedents i la investigació continua oberta.