Una dona ha quedat ferida lleu per inhalació de fum en l'incendi que s'ha declarat aquest matí a casa seva de Piera (Anoia), segons han informat a Efe els Bombers de la Generalitat.

Els Bombers de la Generalitat han rebut l'avís d'incendi a les 10.56 hores d'avui i han aconseguit rescatar l'única persona, al costat del seu gos, que en aquell moment era a la casa del carrer Lluna 22.

La dona, de 24 anys, ha estat traslladada a l'Hospital Sant Joan de Déu de Martorell per inhalació de fum, que el personal del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) que l'ha atès ha considerat lleu.

L'incendi, que s'ha donat per extingit a les 11.22 hores gràcies al treball de cinc dotacions de bombers, s'ha originat, segons la primera avaluació dels professionals, per problemes elèctrics que encara estan pendents si es confirmés.

Des dels Bombers de la Generalitat destaquen que el foc ha afectat únicament la planta baixa de la casa i ha cremat la cuina i el menjador, i la resta del domicili ha quedat afectat pel fum.