Marga Grau, la mare de Nadia, ha confessat que mai ha tocat els diners de la nena. Grau ha entrat per telèfon a 'El programa de Ana Rosa' per parlar sobre la suposada estafa comesa amb la malaltia de la seva filla. "Mai he tocat cap diners de la nena. Només viu per i per a ella i no la tinc. Me l'han tret", ha assegurat.

Grau ha comentat que es troba molt enfonsada pel succeït i ha lamentat els atacs que, al seu parer, pateix des de la premsa. "Cada vegada que surt un cas de frau parlen de Nadia. No entenc aquest atac constant des de la premsa", ha apuntat.

Respecte a la situació de Nadia, que segueix vivint amb els seus oncles després que el jutge desestimés el seu recurs per recuperar la pàtria potestat, Grau ha explicat que només la veu els caps de setmana i "em pregunta si l'hem abandonat. Cada vegada que ve plora i pregunta pel seu pare. S'em trenca el cor ".

Els progenitors van recórrer la suspensió cautelar de la pàtria potestat per considerar la mesura improcedent per trobar-se la menor escolaritzada, alimentada i atesa, en un ambient familiar estructurat, amb relacions socials, amb assistència sanitària i sense patir abandonament o perjudici.

No obstant això, de conformitat amb el ministeri fiscal, l'Audiència Provincial de Lleida considera que la mesura si és ajustada a dret i procedent causa que va ser adoptada per tal de protegir la menor.

Els pares residien amb la petita a Organyà (Lleida) quan, a finals de l'any passat, va esclatar el cas al publicar-se que els progenitors, presumptament, utilitzaven la menor per aconseguir donatius que no destinaven a la seva malaltia, tricotiodistrofia.