Una noia va resultar ferida lleu per inhalació de fum en un incendi que es va declarar ahir a casa seva, en una urbanització de Piera, segons van informar fonts dels Bombers de la Generalitat.

El cos d'emergències va rebre l'avís d'incendi quan faltaven pocs minuts per a les 11 del matí. Els efectius van aconseguir rescatar l'única persona, juntament amb el seu gos, que en aquell moment era a la casa del carrer Lluna 22, a la urbanització de Can Bonastre.

La noia, de 24 anys, va ser traslladada en ambulància a l'Hospital de Sant Joan de Déu de Martorell per inhalació de fum. Abans, el personal del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) la va atendre al mateix lloc dels fets, i van valorar el seu estat com a lleu.

L'incendi, que es va donar per extingit poc després d'1/4 de 12 del matí, gràcies al treball de cinc dotacions dels Bombers, es va originar, segons la primera avaluació dels professionals, per problemes elèctrics, un fet que ahir al vespre estava pendent de confirmar.

Els Bombers de la Generalitat van destacar que el foc va afectar únicament la planta baixa de la casa i va cremar la cuina i el menjador. La resta del domicili va quedar afectat pel fum, per la qual cosa va ser ventilat pels efectius que van treballar en l'indret. El foc no va causar cap afectació estructural a l'edifici.