Els Bombers de la Generalitat han rescatat aquest dimarts al migdia una gossa que estava atrapada en una canal a Montserrat, d'on no podia sortir, i que es trobava en aquesta situació des de feia dies. L'animal ha estat localitzat viu, però dèbil i deshidratat, ja que havia estat tot aquest temps sense beure ni menjar.

Els fets, segons han explicat els Bombers, han tingut lloc a 3/4 de 2 del migdia. Dos excursionistes que havien aparcat el seu cotxe a Collbató, a la zona dels dipòsits, han començat a pujar a Montserrat pel Camí de les Bateries. De cop i volta, han trobat la gossa atrapada en una canal, en una zona de difícil accés, i han avisat els cossos d'emergència.

Fins a l'indret s'hi han desplaçat una dotació del grup de rescat dels Bombers i una altra de Collbató. La Policia Local ha informat que la gossa estava perduda des de feia dies i que els seus propietaris havien donat l'alerta de desaparició.

Els efectius han pogut rescatar l'animal i li han donat aigua. Posteriorment, s'han posat en contacte amb els propietaris de la gossa (de nom Linda) per tal de retornar-los l'animal.