Els Bombers van rescatar ahir al migdia una gossa que estava atrapada en una canal a Montserrat, d'on no podia sortir, i que es trobava en aquesta situació des de feia dies. L'animal va ser localitzat viu, però dèbil i deshidratat, ja que havia estat tot aquest temps sense beure ni menjar.

Els fets, segons van explicar els Bombers, van tenir lloc a 3/4 de 2 del migdia. Dos excursionistes que havien aparcat el cotxe a Collbató van començar a pujar a Montserrat pel camí de les Bateries. De cop i volta, van trobar la gossa atrapada en una canal, en una zona de difícil accés, i van avisat els cossos d'emergència.

Fins a l'indret s'hi van desplaçar una dotació del grup de rescat dels Bombers de la Generalitat i una altra de Collbató. La Policia Local va informar que la gossa estava perduda des de feia dies i que els seus propietaris havien donat l'alerta de desaparició. Els Bombers van rescatar l'animal i li van donar aigua. Els agents van contactar amb els propietaris de la gossa (de nom Linda) per retornar-los l'animal.