Els Mossos d´Esquadra van detenir aquest passat dimarts 14 de març quatre homes d´edats compreses entre els 24 i 32 anys i veïns de Barcelona com a presumptes autors d´una temptativa de robatori amb força en un domicili d´Abrera (Baix Llobregat). Els fets van passar el mateix dimarts, al voltant de les 11 h, quan la policia estava fent un dispositiu de prevenció de robatoris i els agents van observar dos vehicles amb quatre persones a l´interior, les quals tenien actitud vigilant.

Donada la situació, la policia va fer un seguiment discret, fins que van aparcar i de dins van baixar els quatre individus. Tres d´ells van accedir a un immoble mentre que el quart es va quedar fora de la porteria. La policia es va mantenir observant, fins que dos dels homes anaven a pujar al vehicle i els van aturar i escorcollar.

Durant l´escorcoll, la policia va trobar diverses eines utilitzades en robatoris amb força, com rossinyols i un plàstic tipus radiografia. Els homes també duien diverses joies i objectes presumptament acabats de sostreure, un espiell electrònic, dos telèfons mòbils i 800 euros en efectiu.

Els altres dos individus, quan van veure la policia, van intentar fugir per separat, però un dels agents va interceptar un d´ells. En aquest cas, durant l´escorcoll la policia va localitzar un mitjó ple de joies i dos telèfons mòbils. Finalment, el quart integrant del grup va ser localitzat en un carrer proper. Els Mossos d´Esquadra els van detenir a tots quatre. Després de passar a disposició judicial, el magistrat en va decretar la llibertat amb càrrecs.