Un camió ha bolcat aquest dimarts a la tarda en un accident a l'eix del Llobregat (C-16), a Cercs, entre el túnel de Berga i el túnel de Cercs, la qual cosa ha obligat a tallar completament la calçada.

El camioner, de 59 anys, Àngel V., ha resultat ferit de caràcter menys greu, per una fractura al braç i contusions a l'esquena, segons el SEM. Un bomber que participava en l'operatiu, de 44 anys, també ha resultat ferit lleu per una lumbàlgia aguda durant les tasques de rescat, segons ha explicat el mateix cos d'emergències.

L'accident ha tingut lloc a les 6 de la tarda, quan, per causes que es desconeixen, un camió que transportava peces de ferro ha bolcat.

El camioner, que ha quedat atrapat a l'interior de la cabina, ha estat rescatat pels Bombers i ha estat atès pel personal del SEM. Una ambulància l'ha traslladat a l'hospital de Sant Joan de Déu de Manresa. El bomber ferit, per la seva banda, ha estat traslladat a la clínica Asepeyo.

L'accident ha obligat a tallar la calçada de la C-16 en els dos sentits de la marxa, segons Trànsit, la qual cosa hi ha provocat llargues cues. La circulació s'està desviant per l'antiga C-1411.

Fins a l'indret s'hi han desplaçat sis patrulles dels Mossos d'Esquadra, quatre dotacions dels Bombers i dues unitats del SEM.

Imatge de les cues ocasionades per l'accident.