L'església parroquial de la Sagrada Família d'Igualada acollirà avui, a les 10 del matí, el funeral per Josep Claramunt Ollé, l'home de 93 anys que va morir divendres a la tarda mentre anava en cotxe per la zona dels Plans d'Arau, a la Pobla de Claramunt, durant el temporal. El cadàver no va ser localitzat fins l'endemà a la matinada.

Segons va explicar aquest dilluns el gendre de la víctima, l'ancià, que era veí d'Igualada, es va desorientar mentre tornava de Santa Margarida de Montbui en cotxe. Com a conseqüència de la forta tempesta, l'home es va despistar i va agafar erròniament la ronda sud d'Igualada. Quan va arribar a la rotonda del Carpi, va fer diferents recorreguts erràtics amb el cotxe fins que va agafar un carrer sense sortida, a la zona dels Plans d'Arau.

Al final d'aquest carrer, el vehicle va caure en una petita rasa. L'home, aleshores, va sortir del cotxe i, en fer-ho, «va fer un pas en fals i va caure d'esquena», segons el seu gendre. «Va picar de cap amb el terra, i això és el que devia causar-li la mort. Va quedar estès damunt d'un bassal d'aigua», va afegir el gendre, que va deixar clar que el seu sogre «mai havia tingut cap incidència amb el cotxe».

La família va donar l'alerta de desaparició. La recerca, en què van participar nombrosos cossos d'emergències, va començar a les 7 de la tarda i va finalitzar a les 5 de la matinada, quan una néta de la víctima va localitzar el cadàver.