El noi de 15 anys de Vilanova del Camí que està ingressat a l'UCI de l'hospital de Sant Joan de Déu de Barcelona després de caure d'una altura de cinc metres, a Vallbona d'Anoia, evoluciona favorablement, segons han explicat fonts del centre hospitalari aquest dijous al matí. El seu estat ha millorat i ara és de consideració menys greu. El noi havia estat fins ara en coma induït, segons havien explicat fonts de l'Ajuntament de Vallbona.

Els fets van tenir lloc dimarts a les 19.35 hores, quan la víctima es trobava amb quatre nois més jugant en una nau en ruïnes del carrer Pujals de Vallbona d'Anoia. Fonts municipals han explicat a aquest diari que es tracta d'una nau que està perimetrada per una tanca.

Un dels amics de la víctima va trucar al telèfon d'emergències 112 per alertar que el noi havia caigut d'una alçada d'uns cinc metres, en cedir una placa d'uralita. Fins a l'indret s'hi van desplaçar dues ambulàncies del SEM, una de les quals de medicalitzada. El personal mèdic es va trobar el noi estirat inconscient a terra, per la qual cosa va ser traslladat en ambulància cap a l'hospital de Sant Joan de Déu.

Els Mossos d'Esquadra han iniciat una investigació per aclarir les causes d'aquest sinistre.