La Guàrdia Civil ha detingut un home de 31 anys i veí de la Seu d´Urgell acusat de contraban de tabac, fugir d´un control policial i conducció temerària. Els fets van tenir lloc aquest dilluns a les 21h a la carretera N-145 entre Alàs i Cerc. Es dóna el cas que l´home ja tenia antecedents per contraban de tabac.

Segons ha explicat el cos policial en un comunicat, els agents van donar l´alto al conductor en un control rutinari, petició a la que el conductor va respondre fugint a gran velocitat fins que, en arribar a una rotonda, es va incorporar en sentit contrari.

Després d´esquivar diversos conductors, l´home finalment va aturar el cotxe en un camí de terra, lloc on va ser inspeccionat pels agents. Un cop revisat el cotxe, van trobar al seu interior uns 2.000 paquets de tabac de contraban per valor de vora 9.000 euros i un altre home, de 26 anys, acotat als peus del seient del darrere del cotxe.

Posteriorment els agents van procedir a la detenció del conductor i van confiscar el material introduït al país de manera fraudulenta.