La Policia Local d'Igualada va detenir aquest dimecres a la nit el conductor d'un vehicle que va fugir temeràriament d'una patrulla i que va donar positiu a la prova d'alcoholèmia.

Els fets, segons el cos policial, van tenir lloc cap a 2/4 de 12 de la nit. La Policia Local va observar un vehicle circulant de manera temerària a la Ronda del Rec, a l´alçada del carrer Joan Abad. El conductor va fer cas omís a l´intent dels agents d´aturar-lo i gairebé va envestir el seu vehicle.

Aleshores, es va iniciar una persecució a gran velocitat per aquesta via. L'acusat va passar semàfors en fase vermella, va envair més d´una ocasió el sentit contrari de circulació i va obligar diferents cotxes que circulaven correctament a frenar bruscament o a esquivar-lo per no col·lidir.

El fugitiu, que conduïa portant una altra persona al seient d´acompanyant, va ser finalment interceptat pels agents de la Policia Local en arribar al carrer Sant Faust. No duia cap document acreditatiu i va donar positiu a la prova d´alcoholèmia. Va ser detingut i traslladat a comissaria, on se li van instruir diligències per un delicte contra la seguretat del trànsit.