Prop d'una trentena de persones han participat aquest migdia de diumenge al nou tall a l'Eix del Llobregat organitzat per la plataforma No Més Morts a la C-55, un acte que ha servit reclamar solucions i mostrar indignació després del darrer accident mortal, que va tenir lloc el passat 27 d'abril a l'alçada de Collbató.

La concentració ha començat a dos quarts de dotze del matí, a l'alçada del pàrquing de l'aeri de Montserrat. Entre els presents, i darrere la pancarta amb el lema «De víctimes a la C-55 ja n''hi ha prou!» hi havia membres de la plataforma i autoritats com l'alcalde de Castellgalí, Cristòfol GimenoÇ; el regidor del PSC de Manresa, Felip González; i el president d'ERC al Bages, Albert Mulero.

S'ha llegit un manifest en record de la darrera víctima mortal, un camioner de 31 anys que va perdre la vida després que el vehicle que conduïa caigués sobre el riu Llobregat i s'ha demanat el desdoblament de la C-55, així com una reunió amb Carles Puigdemont, President de la Generalitat i els consellers Josep Rull i Jordi Jané.

Poc abans de les dotze s'ha donat per acabat el tall de carretera i els Mossos han donat pas de nou als vehicles. Quan al Servei Català de Trànsit ha informat que no s'han fet desviaments cap a la C-16.