Cinc contenidors socarrimats en tres hores i mitja. Aquest és el trist balanç d'una nit en la qual, els Bombers de la Generalitat han hagut de fer cinc sortides per sufocar les flames que cremaven contenidors a Igualada. Segons han explicat fonts de l'Ajuntament d'Igualada a aquest diari, de moment, la Policia Local de la ciutat, no té cap indici sobre l'autoria d'aquests cinc focs, que haurien estat provocats pel mateix individu. L'acte vandàlic costarà 5.000 euros al consistori igualadí, ja que s'hauran de substituir els cinc contenidors cremats (quatre han cremat totalment i d'un cinquè ha quedat calcinada la tapa), que tenen un cost de prop de 1.000 euros cada un.

El primer avís que han rebut aquesta nit els Bombers de la Generalitat ha estat poc abans de les 11 de la nit, per un contenidor en flames; una hora i mitja més tard, cap a 2/4 d'1 de la matinada, han rebut el segon avís per l'incendi d'un altre contenidor; i poc abans de la 1, ha arribat el tercer avís. Deu minuts més tard, els Bombers han hagut de treballar per apagar les flames del quart contenidor cremat; i finalment, el cinquè i últim contenidor va ser cremat quan passaven 20 minuts de les 2 de la matinada.

Dos dels contenidors calcinats són d'envasos, un altre és de reciclatge de paper, dos més de rebuig. Els contenidors que han estat cremats estaven situats, dos al carrer de la Concepció, un al de l'Aurora, un altre al de Sant Pau, i el que ha cremat parcialment a la plaça de Cal Font.