Un incendi ha cremat un palet de plàstic aquest dijous al matí a l'exterior del Celler Cooperatiu de Salelles, al terme municipal de Manresa, i molt proper a Sant Salvador de Guardiola. Tres dotacions dels Bombers de la Generalitat han treballat durant una hora en l'extinció del foc que, no ha afectat l'interior de les instal·lacions ni la sitja.

Segons ha explicat el responsable de la cooperativa, Josep Oliveras, a aquest diari, el foc es podria haver originat "per una burilla de cigarreta d'algun vehicle que potser ha passat per aquí aquesta nit". La burilla, segons assenyala Oliveras, hauria anat a parar "en una zona amb molta pols", i hauria "anat cremant en somort, fins que ha pres el palet de plàstic".

L'avís del foc l'han donat un camioner que ha passat per davant del celler hi ha vist el fum, ja que en aquella hora encara no havia arribat cap treballador a la cooperativa. Oliveras ha explicat que finalment, l'incendi ha quedat en un ensurt i que avui "la cooperativa treballa amb total normalitat".