Quatre contenidors d'escombraries van cremar ahir a la matinada a Olesa de Montserrat, la qual cosa va provocar desperfectes a l'escola d'adults del municipi, segons van informar fonts dels Bombers de la Generalitat.

D'una banda, van cremar dos contenidors, cap a les 10 del vespre, al carrer Ripollet. En aquest cas, l'incendi va afectar dos arbres que hi havia molt a prop, tot deixant-los socarrimats.

Al cap de quatre hores, cap a les 2 de la matinada, van tornar a cremar dos contenidors d'escombraries situats a la cruïlla entre el carrer Almeria i el carrer Jaume Balmes. A banda dels contenidors, les flames van afectar una canonada de gas, sense provocar cap fuita, i l'escola d'adults, on va afectar dues persianes del centre d'ensenyament.

Fuita d'aigua a Manresa

D'altra banda, els Bombers de la Generalitat van haver d'intervenir ahir al matí en una fuita d'aigua a l'interior d'un edifici de Manresa, situat a la pujada del Castell. La fuita, segons les mateixes fonts, va ser provocada per l'avaria del descalcificador d'una aixeta. L'aigua va afectar dos pisos.