Un veí de Navarcles de 34 anys, Marc Singla Alonso, ha mort aquest divendres al migdia en un accident de trànsit a l'eix Diagonal (C-37), a Castellfollit del Boix, a causa del xoc frontal entre un cotxe i una furgoneta. En el moment de l'accident, viatjava amb la seva companya sentimental, també de 34 anys, que ha resultat ferida de gravetat.

El sinistre ha tingut poc lloc abans de 3/4 d'1 del migdia, al carril en sentit Igualada, quan han xocat frontalment una furgoneta i un cotxe. El navarclí, que conduïa el cotxe, ha mort a l'acte, mentre que la seva parella, que anava en el seient de copilot, ha resultat ferida greu i ha estat evacuada a l'hospital d'Igualada,

També ha resultat ferit greu el conductor de la furgoneta contra la que ha impactat el turisme, un home de 50 anys que circulava en sentit Manresa. L'home també ha estat traslladat a l'hospital d'Igualada.

Arran de l'accident s'han mobilitzat sis patrulles dels Mossos d'Esquadra, sis dotacions dels Bombers i un helicòpter medicalitzat del SEM.

La carretera ha quedat tallada en ambdós sentits al punt quilomètric 76. El trànsit ha estat desviat per l'antiga carretera C-37z. Posteriorment, la via s'ha reobert totalment.