La Policia Local de Manresa va detenir aquest diumenge al vespre un veí de la ciutat de 22 anys acusat d'haver agredit al carrer la seva exparella i el seu acompanyant. El presumpte agressor va donar puntades de peu i va mossegar les víctimes.

Els fets, segons ha explicat el cos policial, van tenir lloc diumenge a 2/4 d'11 de la nit, quan la sala de la Policia Local va rebre diverses trucades informant d'una baralla al barri de Valldaura. Diverses patrulles van adreçar-se al lloc i van trobar diverses persones sol·licitant auxili policial. Segons van informar, un home havia agredit la seva exparella i l'home que l'acompanyava.

Diferents testimonis van explicar que l'home hauria donat fortes puntades de peu al ventre de la dona i que hauria colpejat també el seu acompanyant, tot donant-li diversos cops i mossegant-li la cara. Per aquest motiu, li va causar ferides obertes profundes. Els dos agredits van haver de ser atesos per una ambulància al lloc dels fets.

Quan els agents intentaven detenir el presumpte agressor, l'acusat s'hi va resistir activament. L'home va quedar arrestat pels delictes de violència de gènere, lesions i atemptat a l'autoritat.