Els Mossos d'Esquadra van detenir els dotze menors d'edat presumptament relacionats amb la brutal agressió al pati del Kursaal sis dies després dels fets, al centre d'acollida l'Estrep de Sant Salvador de Guardiola. Un dels agredits, un santjoanenc de 28 anys, seguia aquest dimarts al matí a la UCI de l'hospital Mútua de Terrassa.

L'agressió de dotze menors contra tres joves d'entre 27 i 29 anys va tenir lloc el diumenge dia 25 de juny, cap a les 8 del vespre, i aquell dia, la Policia Catalana, després d'activar vuit patrulles per trobar els menors, va realitzar algunes identificacions dels autors de les agressions al carrer de Mossèn Vall, però segons han confirmat els Mossos d'Esquadra, no es va realitzar cap detenció.

A partir de les identificacions els Mossos d'Esquadra van obrir una investigació que va acabar amb les detencions realitzades aquest passat dissabte dia 1 de juliol, al centre l'Estrep. Es van detenir 12 menors, dos dels quals van quedar ingressats en un centre educatiu de reforma de menors, i els altres deu es troben en llibertat amb càrrecs. Se'ls imputa un delicte de lesions greus i dos delictes de lesions lleus.