Els Mossos d'Esquadra han detingut un veí de Calaf de 42 anys, de nacionalitat espanyola, acusat d'haver intentat matar a ganivetades el fill de la seva parella, de 22 anys d'edat. El jove, que va ser atacat quan dormia al llit, va resultar ferit greu. El jutge de guàrdia d'Igualada ha decretat l'ingrés a presó provisional per al processat.

La mare del noi, de 43 anys i veïna igualment de Calaf, ha estat detinguda també pels Mossos d'Esquadra acusada d'encobrir els fets. La dona ha quedat en llibertat amb càrrecs després de passar a disposició judicial.

Els fets, segons han explicat els Mossos a aquest diari, van tenir lloc aquest passat dilluns a la matinada. El jove estava dormint a la seva habitació, a casa de la seva mare, a Calaf. El company sentimental de la dona, que es trobava a l'habitatge en el moment dels fets, va entrar presumptament a l'habitació del noi i va començar a propinar ganivetades a l'esquena del noi.

El jove, segons les mateixes fonts, va poder desfer-se del seu agressor, va fugir al carrer i fa refugiar-se a casa d'uns parents, a la mateixa població. Des d'allà, la víctima va alertar els Mossos d'Esquadra i el personal del SEM.

Els agents van anar al domicili on van ocórrer els fets, però el presumpte agressor ja no hi era. Els Mossos el van localitzar poca estona després al seu habitatge habitual, situat també a Calaf. Allà, va ser detingut per un presumpte delicte d'homicidi en grau de temptativa.

L'endemà dimarts, els Mossos van detenir la mare del noi per un delicte contra l'administració de la justícia, per intentar encobrir els fets i per no col·laborar amb la policia.

Tots dos van passar aquest dimecres a disposició del jutjat de guàrdia d'Igualada. El jutge va decretar l'ingrés a presó del presumpte agressor i la llibertat amb càrrecs per a la dona.

El noi, per la seva banda, després de ser atès pel SEM la mateixa nit dels fets, va ser traslladat a un centre hospitalari, on es recupera de les ferides.