La Policia Local de Manresa ha detingut aquest divendres a la matinada nit un conductor de Terrassa de 44 anys que acabava de fugir del lloc d'un accident i que, un cop interceptat, ha multiplicat per quatre la taxa d'alcoholèmia i ha agredit un agent.

Els fets, segons fonts policials, han tingut lloc a 2/4 d'1 de la matinada, quan una patrulla no uniformada de la Policia Local ha vist com un vehicle s'accidentava a la Muralla de Sant Domènec. El cotxe, que circulava a una velocitat inadequada, ha perdut el control i ha xocat amb un vehicle estacionat, al qual ha causat desperfectes.

Acte seguit, el conductor ha fugit del lloc de l’accident, motiu pel qual ha estat perseguit per la patrulla, que l'ha aturat al pont de Sant Francesc.

En apreciar-li símptomes evidents de trobar-se sota els efectes de l’alcohol, els agents han iniciat les proves de detecció alcohòlica del conductor. A la prova indiciària, ha donat un resultat de 0,90 mg/l i, a la primera prova a l'etilòmetre, un resultat de 0,92 (una xifra que gairebé multiplicava per quatre el màxim permès).

A partir d'aquest moment, el conductor del vehicle ha deixat de col·laborar, s'ha negat a continuar les proves i s'ha posat agressiu. L'home, segons les mateixes fonts, ha acabat donant un cop a la cara a un dels agents, moment en què ha estat detingut.