Els Mossos d'Esquadra han detingut una dona de 52 anys i veïna d'Esparreguera acusada de dos furts a dues dones del mateix municipi i d'edat avançada que vivien soles.

La investigació es va iniciar a començaments del mes d'agost, amb una denúncia de furt d'una senyora de 77 anys al seu domicili. La dona, que vivia sola, hauria estat víctima del furt de totes les joies que tenia al joier valorades en uns 1.500 euros. La víctima sospitava de la dona de la neteja que li anava a casa un cop per setmana.

Els investigadors van fer gestions amb l'empresa que tenia contractada a la treballadora domèstica i van esbrinar que també l'havien enviat a un segon domicili del municipi d'Esparraguera. En aquest segon domicili també hi vivia sola una dona gran i amb la mobilitat molt reduïda. Els agents es van posar en contacte amb la segona dona gran, de 72 anys, que en revisar el seu joier, es va adonar que li mancaven diverses joies i uns 250 euros de la còmoda de l'habitació.

Així mateix, els agents van comprovar com durant els mesos de febrer a agost la treballadora domèstica hauria realitzat vuit vendes de joies que pertanyien a les víctimes en un establiment de compravenda d'or del municipi, on hauria arribat a cobrar més de 1.700 euros.

Finalment, els investigadors van detenir la dona de la neteja i la van traslladar a comissaria. La detinguda va passar a disposició judicial i el jutge va decretar la seva llibertat amb càrrecs