La fiscalia demana tres anys i mig de presó per a un jove acusat d'agredir amb una ampolla de vidre un altre noi a l'exterior de la discoteca Stroika de Manresa. El judici se celebrarà la setmana vinent al Jutjat Penal 1 de Manresa.

Els fets, segons l'escrit d'acusació pública, van tenir lloc el 24 de juny del 2016 cap a les 6 de la matinada. L'acusat, Eduardo T. V., va començar a discutir-se amb un amic de la víctima, a l'exterior de la sala Stroika. Segons el ministeri públic, la víctima es va interposar entremig de la discussió per separar les dues parts. En aquell moment, assegura la fiscalia, l'acusat li va donar un fort cop amb una ampolla de vidre, que va impactar a la cara del noi. Com a conseqüència, el jove agredit va caure a terra. A causa de la caiguda, es va trencar la pantalla del seu mòbil.

La víctima va patir diverses ferides al nas i a la galta que li han deixat dues cicatrius lleus. El fiscal tipifica els fets com un delicte de lesions i, a banda de la pena de presó, vol que indemnitzi la víctima amb 1.900 euros.