Els Mossos d'Esquadra han detingut un home i una dona, de 57 anys tots dos, veïns de Barbens (Pla d'Urgell), per haver-se quedat una cartera amb 800 euros que un client s'havia deixat a l'estanc de Guardiola de Berguedà.

Els fets, segons van explicar ahir fonts dels Mossos i de l'establiment, van tenir lloc el 4 de setembre. Un client que havia anat a fer la travessa a l'estanc es va deixar la cartera al taulell de les loteries. Poc després, va entrar a l'establiment una parella que va veure la cartera, on hi havia més de 800 euros, i se la va endur.

Els Mossos van iniciar una investigació i, després de diverses gestions, van poder reconèixer els autors a través de les imatges de videovigilància del mateix establiment. Abans-d'ahir, els agents van detenir la parella com a presumptes autors d'un delicte de furt.

Els detinguts van quedar en llibertat després de declarar a comissaria, amb l'obligació de presentar-se davant del jutge quan els ho requereixi. A tots dos se'ls imputa un delicte de furt.