Els Mossos d'Esquadra han detingut tres dones i dos homes, d'entre 24 i 40 anys, veïns de Barcelona i de nacionalitat colombiana, acusats d'haver sostret una bossa amb 4.000 euros a una veïna de Berga.

Els fets, segons ha explicat el cos policial, van tenir lloc divendres a les 10 del matí, quan la víctima va denunciar els fets als Mossos. Segons va explicar la dona, després de fer unes gestions al banc, va anar a buscar el seu vehicle. Mentre feia maniobres, va sentir uns cops al vidre del darrere. Va sortir i va veure una dona que li deia que li havia xafat el peu.

Mentre parlava amb ella, una altra senyora es va acostar i la va alertar que li estaven robant la bossa de mà del cotxe. Tot seguit, la dona que suposadament tenia mal al peu va pujar a un vehicle i va fugir.

Ràpidament, els Mossos van muntar un dispositiu per localitzar l'esmentat vehicle. Poc després, al punt quilomètric 48,5 de l'autopista C-16, al terme de Manresa, es va localitzar i aturar el cotxe sospitós.

Seguidament els agents van escorcollar el vehicle i els seus cinc ocupants. Sota el seient de l´acompanyant del conductor, es va localitzar la bossa de mà que s´acabava de sostreure a Berga. A l´interior hi havia tota la documentació i pertinences de la víctima. Tots cinc ocupants van quedar detinguts per la seva presumpta relació amb el furt.