Un motorista menor d'edat, de 12 anys, ha resultat ferit greu aquest dissabte al matí mentre entrenava al circuit de motocròs de Can Taulé, a prop de Palà de Torroella, al terme municipal de Navàs. El ferit ha estat evacuat en helicòpter a l'hospital de la Vall d'Hebron de Barcelona, a l'àrea materno-infantil.

Els fets han tingut lloc a 3/4 d'11 del matí, quan el menor estava fent motocròs al circuit i ha caigut durant un salt. Segons han explicat els responsables del circuit, cap persona no ha estat testimoni de l'accident. Ha estat un cosí de la víctima qui ha descobert que estava a terra inconscient, tot i que al cap de poc ha recuperat el coneixement. El jove s'havia donat un cop al cap i el seu casc s'havia trencat.

Fins a l'indret s'hi ha desplaçat un helicòpter del SEM, que ha traslladat el menor a l'hospital de la Vall d'Hebron, en un estat que el SEM ha qualificat de crític, a l'espera de l'evolució que faci les properes hores. Fonts del circuit han explicat que el menor estava conscient quan ha estat traslladat a l'helicòpter, i que, a més, podia mantenir converses. Al lloc dels fets també s'hi ha desplaçat una ambulància.