Dues persones han resultat ferides lleus aquest dijous al matí en un accident de trànsit a la C-16, a Olvan, la qual cosa ha obligat a tallar un carril en sentit Berga, segons han informat fonts dels Bombers i del SEM.

Els fets han tingut lloc a 3/4 de 12 del migdia al punt quilomètric 92 de la C-16, quan han xocat tres cotxes en cadena. Com a conseqüència, un home i una dona han resultat ferits lleus i han estat evacuats a l'hospital de Berga. El SEM hi ha treballat amb dues ambulàncies. Fins a l'indret també s'hi han desplaçat els Mossos, que han tallat un carril.

L'accident s'ha produït en plena operació sortida del pont del Pilar, que causa cues a l'altura de Berga i de Cercs, segons Trànsit.

D'altra banda, dues persones també van resultar ferides lleus aquest dimecres al vespre en un accident a Castellar del Riu, a la carretera BV-4243, segons fonts de Trànsit. El sinistre va tenir lloc a 1/4 de 9 del vespre, a causa de la sortida de via d'un vehicle.

A més a més, aquest dijous a la matinada, un cotxe també s'ha accidentat a la carretera de Manresa al Pont de Vilomara (BV-1225), al terme de Manresa, segons Trànsit. Una persona ha resultat ferida lleu.