El tren de la línia R4 de Renfe, que connecta Manresa amb Barcelona, registra aquest dimarts al matí retards que segons fonts de la companyia, "poden superar els 15 minuts", a causa d'un atropellament mortal que ha tingut lloc a l'alçada de Sant Vicenç de Castellet.

El tren que ha sortit de Manresa a les 5.52h ha atropellat mortalment un home a l'alçada de Sant Vicenç de Castellet. L'atropellament ha tingut lloc dins l'estació, a uns 50 metres de l'edifici de l'estació i a l'inici de les andanes on s'esperen els passatgers que van direcció Barcelona.

Després de l'atropellament, els viatgers que anaven en el tren han estat transbordats a un altre comboi. Els Bombers de la Generalitat han acudit a l'estació santvicentina per ajudar a baixar del tren i acompanyar fins l'andana un total de 41 persones que viatjaven a la part posterior del darrer comboi, que ha descarrilat parcialment i ha quedat aturat fora de l'andana. Segons fonts dels Bombers, no hi ha hagut cap persona ferida. També s'han desplaçat fins al lloc de l'atropellament efectius de la Policia Local de Sant Vicenç.

Hores d'ara, Renfe informa que encara hi ha afectacions a la línia, i que els retards poden ser de 20 minuts. Cap a 1/4 de 9, s'ha procedit a la retirada del tren que ha atropellat, i s'espera que properament es faci l'aixecament del cadàver.