Els Mossos d'Esquadra estan investigant la veracitat d'un suposat intent de segrest d'un menor al Pont de Vilomara. L'alarma s'ha generat a les xarxes després que l'ocupant d'una furgoneta adrecés unes paraules a un menor. Ara, la policia investiga amb quina intencionalitat real. L'Ajuntament demana calma als veïns i que no difongui informacions no contrastades per les xarxes.

L'incident es va produir dimecres passat, 8 de novembre, al matí, al carrer Constitució, a l'altura del supermercat Condis (concretament, a la coneguda com a plaça del Condis). Allà, l'ocupant d'una furgoneta va adreçar unes paraules a un menor, que haurien estat interpretades com un intent de segrest, fet que ara s'està investigant si realment va succeir així.

L'Ajuntament, a través dels vigilants municipals, va comunicar l'incident als Mossos d'Esquadra, que estan investigant els fets. La policia catalana disposa del número d'una matrícula que han aportat els veïns, i ara s'ha de determinar si correspon a la furgoneta que va protagonitzar l'incident. Els Mossos també estan agafant declaracions a la presumpta víctima i al seu entorn per aclarir el cas.

En declaracions a aquest diari, l'alcalde del Pont, Cecilio Rodríguez, demana "calma" entre els veïns i esperar a la investigació dels Mossos. "Per les xarxes estan corrent moltes coses, que són falses", ha advertit Rodríguez.