La Policia Local de Manresa ha detingut aquest dilluns a la matinada dos joves a qui ha sorprès quan intentaven entrar a robar en una botiga de la Via Sant Ignasi. Els detinguts són un noi de 18 anys de Sant Cugat del Vallès i un menor d'edat.

Els fets, segons ha explicat el cos policial, han tingut lloc a les 4 de la matinada. Una patrulla de la Policia Local ha observat els dos joves a la porta d'un establiment comercial de la Via Sant Ignasi. Els nois estaven manipulant la porta d'accés i, quan han detectat la presència policial, s'han intentat amagar i, seguidament, han fugit.

Els agents els han atrapat poc després i els han identificat de forma verbal. La Policia Local ha localitzat llavors diversos objectes que havien amagat, com un tornavís, una clau anglesa i un mitjó (que havien utilitzat com a guant),

Un cop identificats documentalment, la Policia Local ha detingut els dos joves per un delicte de robatori amb força, en grau de temptativa. Els agents han comprovat que els dos nois havien forçat el pany de l'establiment.