La carretera N-145 que va des de La Seu d'Urgell fins a Andorra ha registrat, de nou aquest dijous -segona jornada del Pont de la Puríssima-, fins a 15,5 quilòmetres de retencions i cues de cotxes fins a la frontera amb el Principat d'Andorra.

Els dos primers s'han produït poc després de dos quarts de deu del matí a l'altura de Valls de Valira (Alt Urgell), punt des d'on s'han anat estenent hores després fins a la capital alturgellenca. Poc abans de les dotze del migdia i fins poc abans de les dues de la tarda, han començat a afectar també la N-260 al seu pas per La Seu d'Urgell, segons ha informat el Servei Català de Trànsit. Finalment, a dos quarts de tres de la tarda, també s'ha normalitzat la circulació a la N-145.

Les cues del matí han continuat també en els primers 3,5 quilòmetres de la CG-1 d'Andorra, des de la frontera i fins a Sant Julià de Lòria, segons ha informat l'Àrea de Mobilitat del govern andorrà.

D'altra banda, la carretera C-28 a Naut Aran (Val d'Aran) ha registrat també fins a 9 quilòmetres de cues durant el matí en l'accés a les pistes d'esquí de Baqueira-Beret. La situació en aquesta via s'ha normalitzat cap a la una del migdia.