La Policia Local d'Olesa de Montserrat va detenir aquest dilluns un jove de 31 anys acusat d'haver llançat una bombona de butà contra la seva mare, després d'amenaçar-la de mort. La dona, de 54 anys d'edat, va poder esquivar l'impacte de la bombona, per la qual cosa va resultar il·lesa, però va haver de ser atesa pel SEM per una crisi d'ansietat.

Els fets, segons va informar aquest dimecres el cos policial, van tenir lloc a 2/4 de 9 el matí de dilluns. La Policia Local d'Olesa va ser alertada per la víctima, que manifestava estar molt nerviosa, perquè el seu fill acabava de llançar una bombona de butà contra ella, després d'amenaçar-la de mort. Els fets van tenir lloc al domicili d'ella.

Mentre la dona era atesa, la Policia Local va fer una recerca per la zona i, poca estona després, va localitzar i detenir el presumpte autor dels fets.

Segons la Policia Local, es dóna la circumstància que l'acusat ja tenia una ordre d'allunyament de la seva mare per fets similars. L'olesà va ser detingut per un delicte d'amenaces i per trencament de condemna.