La Policia Local de Sant Joan de Vilatorrada va detenir dilluns al vespre un home de 36 anys que acabava d'agredir la seva companya sentimental, a qui va trencar el nas d'un cop de puny. L'acusat, a més, va lesionar tres policies. Per això, va ser arrestat per dos delictes, un per violència masclista i l'altre per atemptat a l'autoritat.

L'avís dels fets, segons fonts de la Policia Local, es va produir poc abans de les 9 del vespre. En arribar al domicili de la parella, els agents van constatar que la dona sagnava a la cara, ja que presentava una fractura al nas, i que patia diverses contusions per tot el cos. Els agents locals van procedir a detenir el company sentimental, com a presumpte agressor, però l'home s'hi va resistir activament i va agredir tres policies, que van rebre contusions diverses.

Un cop emmanillat, l'acusat, molt alterat, es va autolesionar, tot donant-se cops de cap a la paret, mentre manifestava que explicaria al jutge que l'havien agredit els policies. A causa dels cops que es va donar, va deixar nombrosos rastres de sang al terra. L'home va passar a disposició dels Mossos.