L'home que diumenge va resultar ferit greu en un accident de trànsit a Olius ha acabat morint finalment a l'hospital Arnau de Vilanova de Lleida, on havia ingressat el mateix dia, segons han confirmat fonts del centre hospitalari. La víctima és un veí de Solsona de 83 anys d'edat, Jaume Bonvehí Colell.

L'accident va tenir lloc diumenge a les 14.13 hores a la carretera C-451, que uneix Solsona i Biosca, al terme municipal d´Olius. A l'altura del quilòmetre 50, dos cotxes van bolcar després de xocar entre si.

Com a conseqüència, el solsoní, que viatjava en un dels vehicles, va quedar atrapat a l'interior del vehicle i va haver de ser rescatat pels Bombers. L'home, després de ser atès pel SEM, va ser traslladat en un helicòpter medicalitzat a l'hospital Arnau de Vilanova de Lleida, on va ingressar a la UCI en estat greu.

A causa de la gravetat de les lesions, el solsoní ha acabat morint finalment a l'UCI. El cadàver ha estat traslladat als dipòsits judicials de Lleida, amb l'objectiu de fer-li l'autòpsia. Posteriorment, serà portat a Solsona. El funeral es farà previsiblement demà dimecres, a la catedral, a una hora encara per determinar.

L'accident també va causar dos ferits lleus, que van ser traslladats en ambulància a l'hospital de Sant Joan de Déu de Manresa.