Tres persones van resultar ferides lleus en dos accidents de trànsit a l'eix Transversal, a Sant Pere Sallavinera, i a la carretera N-141c, a Moià, segons han informat els Bombers de la Generalitat.

El primer accident va tenir lloc dilluns, dia de Nadal, poc abans de les 7 del matí, a l'eix Transversal (C-55), al terme de Sant Pere Sallavinera. Un cotxe va sortir de la calçada i, com a conseqüència, un jove de 19 anys va resultar ferit. Després de ser atès pel SEM al lloc dels fets, va ser traslladat en ambulància a l'Hospital de Sant Joan de Déu de Manresa.

El segon accident va tenir lloc el mateix dia de Nadal, a 2/4 de 7 de la tarda, a la carretera N-141c, al terme de Moià. Un cotxe també va sortir de la calçada i, com a conseqüència, els seus dos ocupants van resultar ferits lleus. Es tracta d'un noi de 19 anys de Sant Fruitós de Bages i d'una noia de 18 anys de Manresa. Tots dos van ser atesos per contusions pel SEM i, posteriorment, van ser traslladats en ambulància a l'hospital manresà de Sant Joan de Déu.