Els Mossos d'Esquadra han detingut una igualadina de 40 anys i nacionalitat espanyola com a presumpta autora de disset robatoris amb força en grau de temptativa de domicilis, establiments i trasters.

Tot va començar el dia 23 de desembre a la matinada quan van entrar a robar en un establiment d'Igualada, moment en que va ser captada per les càmeres de videovigilància de la botiga. Un cop denunciats els fets, els agents dels Mossos van reconèixer la dona, que ja havia estat detinguda per catorze robatoris amb força a domicilis i trasters.

Dies més tard, el 2 de gener, la policia local igualadinava rebre l'avís d'un intent de robatori a un domicili de la localitat. Un cop al lloc dels fets, els agents van localitzar l'autora i van comprovar que era la mateixa dona que havia entrat a robar a l'establiment el dia 23 de desembre. Motiu pel qual, va quedar detinguda pels dos fets.

Passades unes hores de la seva detenció, a la comissaria de Mossos d'Igualada, es van presentar fins a un total de cinc víctimes manifestat que els havien intentat entrar a robar a casa. Coincidint en tots ells ser del mateix carrer d'on es va produir la detenció. Els investigadors, després de diferents gestions, van poder concloure que la dona detinguda n'era l'autora de tots ells.

Paral·lelament, la nit de Nadal es van produir un total de nou temptatives de robatoris amb força a domicilis i un a traster situats tots ells a Òdena. Fetes les investigacions, els Mossos van concloure de nou que eren obra de la mateixa dona.

La detinguda, amb antecedents, va passar el dia 4 de gener a disposició judicial davant del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia d'Igualada, el qual va decretar llibertat amb càrrecs.