Un camió cisterna i un tot terreny han xocat aquest dimecres al matí a la carretera C-162, entre el túnel del Cadí i Alp, al terme de Riu de Cerdanya, segons han informat fonts dels Bombers i de Trànsit. L'accident, que ha causat dos ferits lleus, ha obligat a tallar la calçada, ja que el camió ha patit una fuita d'oli.

Els fets, segons les mateixes fonts, han tingut lloc a les 10 del matí al punt quilomètric 5 de la C-162. Com a conseqüència, el dipòsit hidràulic del camió cisterna ha patit una fuita i ha escampat uns 15 metres lineals d'oli a sobre de la calçada.

Fins a l'indret s'hi han desplaçat cinc dotacions dels Bombers, que han tapat la fuita, i els Mossos, que han hagut de tallar la calçada i a fer desviaments senyalitzats. Els serveis de manteniment de Carreteres han iniciat la neteja de la via.

No és l'únic accident de trànsit que s'ha produït aquest dimecres al matí a la Cerdanya. A 2/4 de 10 del matí, dos cotxes han col·lidit a l'Avinguda de la Generalitat, a la Molina, al terme d'Alp. Com a conseqüència, un noi de 20 anys de Barcelona ha resultat ferit lleu, segons fonts dels Bombers.