Els Mossos d'Esquadra han detingut a l'autopista C-16, a Castellbell i el Vilar, un conductor que circulava amb 12 peces d'haixix amagades a la caputxa de la jaqueta. L'home, un veí de Mataró de 21 anys i de nacionalitat marroquina, ha quedat en llibertat amb càrrecs després de passar avui a disposició judicial.

Els fets, segons ha explicat el cos policial, van tenir lloc aquest dijous, durant un control policial al peatge de Castellbell de la C-16. Els agents van observar que s'acostava un vehicle amb quatre ocupants. L'agent encarregat de la regulació va detectar que el conductor del vehicle estava molt nerviós, motiu pel qual li va indicar que es posicionés a la zona de seguretat per tal de fer més comprovacions.

Durant l'escorcoll del conductor, els Mossos li van trobar, amagades a la caputxa de la jaqueta, 12 peces de haixix en diferents embolcalls, preparades per la seva venda. Pesaven en total 77 grams.

Davant d'aquests fets, el conductor va quedar detingut per un delicte contra la salut pública, tràfic de drogues. L'home, amb antecedents, ha passat avui a disposició del jutjat de guàrdia de Manresa, que n'ha decretat la llibertat amb càrrecs.