Els Mossos d'Esquadra van detenir el 24 de gener tres dones de 32, 25 i 23 anys i veïnes de Badalona, Santa Coloma de Gramenet i Sabadell com a presumptes autors d'un delicte de furt. Pels volts de les vuit del vespre, agents de l'ARRO que feien un control preventiu de robatoris a la carretera C-16 a l'alçada de Castellbell i el Vilar van observar un turisme amb tres persones a dins que portava més de 10 minuts aturat a la línia de barreres del peatge sense passar-les. Els agents van fer senyals al vehicle perquè s'adrecés fins al control i, en l'escorcoll del cotxe, van localitzar al portaequipatges i als seients posteriors diversos productes d'alimentació, cosmètica i roba de dubtosa procedència. A més, algunes peces de roba tenien l'alarma posada. Els Mossos van comprovar que els productes, per un import total de 1.015 euros, havien estat sostrets a diverses botigues de Manresa.

Segons informen fonts policials, en el moment de l'escorcoll del vehicle, les ocupants no van aclarir ni justificar amb cap tiquet de compra la procedència dels productes. Les tres ocupants del vehicle van quedar detingudes per la seva presumpta relació amb els furts.

Les arrestades van passar aquest dijous a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Manresa, qui va decretar la seva llibertat amb càrrecs.