Els Mossos d'Esquadra han detingut tres homes a qui van enxampar in fraganti robant en una casa de Callús. Els arrestats són tres homes, de 30, 34 i 35 anys d'edat, de nacionalitat romanesa, i veïns del poble i de Manresa. A un d'ells, a més, els agents també li atribueixen un delicte d'atemptat a l'autoritat, ja que presumptament va empènyer un mosso mentre era detingut.

La detenció, segons va informar ahir el cos policial, va tenir lloc dissabte passat. Un veí va alertar el cos policial que acabava de veure els sospitosos entrar en una casa, de l'interior de la qual estaven traient objectes.

Quan els mossos van arribar al lloc, van veure una persona damunt del pàrquing de la casa i van sentir sorolls que venien de l'interior. Els agents, aleshores, van fer baixar l'home que estava enfilat i van demanar els altres dos que sortissin.

Tot seguit, els mossos van comprovar que una de les finestres de la casa estava trencada i que, al seu costat, hi havia una clau anglesa i dues bosses amb objectes de coure i joguines.